Restaurant  Godard

Jean-Luc Godard, el cineasta francès abanderat de la "Nouvell Vague", és la inspiració pel nostre local. Un punt de bogeria i una forma diferent de veure el món, que impulsa el concepte juntament amb Truffaut, Chabrol, Resnais, Rivette i d'altres una nova manera de fer les coses. La creativitat i una forma diferent de treballar trencant amb l'establert, el principi de tot plegat.

Jean-Luc Godard

es un director de cine franco-suizo, uno de los miembros más influyentes de la nouvelle vague, a la vez caracterizado por su acidez crítica y por la poesía de sus imágenes. Cultiva un cine creador, vanguardista, pero accesible en su conjunto; es experimental respecto al montaje considerado clásico.


" El estilo es el exterior del contenido y el contenido el interior del estilo, no pueden ir separados."
                                                                          Jean-Luc Godard
                             

Comencem el viatge a Palamós

L'any 2010 obrim Godard Palamós, en plena zona d'oci del poble. Són anys de feina, amics i experiències. Comencem tímidament com a taverna i és la gent, clients i amics, que impulsa el canvi de forma natural i evolutiva cap a un bistró de cuina basada en el concepte de "plats per compartir" que se s'ostenta en el producte i en l'amor per fer les coses bé.

La historia continua a S'agaró

És a l'estiu del 2016, i tancant una fase vital, obrim Godard S'agaró. A una meravellosa casa de 1890, transformada en restaurant, que vora el mar i amb un marc incomparable, marida el nostre amor per la cuina basada en el producte de temporada i de proximitat acompanyada de tot el que la gastronomia d'arreu de món ens pot oferir.