l'inici (l'equip)

Som pinyons d'una mateixa pinya. Vam començar com un local familiar i així volem seguir, Pare mare i fill. El Javier i el nostre cap de sala Susan Ramos capitaneja'n "els d'afora" per fer que els nostres comensals se sentin com a casa. "A dins" tenim l'equip de cuina amb el Xavi al capdavant. I per últim tenim la Carme que és l'equilibri perfecte entre els dos espais

nus (cuina i concepte)

La creativitat, el mercat, el producte de temporada i de proximitat és el que ens agrada cuinar i amb això expressar el que volem plasmar en un plat, sempre recolzats per ingredients, tecniques i gastronomies d'altres països. Sense voler donar l'esquena el concepte implantat en els inicis de "plats per compartir" volem ampliar la experiència gastronòmica a el que coneixem com a restaurant de tota la vida.

 

Desenllaç (restaurant i entorn)

Tramuntana, mediterrani, cales, camins de ronda, dunes, pins, roques, sorra gruixuda, la Costa Brava. Tot això és el que tenim, tot això és el que envolta casa nostre que té les portes obertes per gaudir acompanyat d'un bon aperitiu, un fantàstic àpat, un màgic sopar o una divertida copa. En resum: una estona agradable envoltat d'un marc idíl·lic.